Ouderraad Nutsschool Maastricht
Wat doen we ?
Als Ouderraad organiseren we door het  jaar heen meerdere activiteiten voor de kinderen van de Nutsschool. Hierbij kunnen we de hulp ook van ouders buiten de ouderraad heel goed gebruiken!

Activiteiten die we organiseren zijn o.a:
– Het jaarlijkse schoolreisje, inclusief het vervoer
– Een bijdrage in het schoolkamp van groep 8
– Aanschaf nieuwe boeken t.b.v. de bibliotheek
– De jaarlijkse attenties van de Sint en zijn pieten en bijbehorende onkosten
– Het versieren van de school tijdens Pasen, Kerst, Carnaval en de activiteiten rondom diverse feestdagen
– Versnaperingen voor de kinderen en ouders tijdens allerlei activiteiten
– De kinderdisco in D’n Hiemel

Belang ouderparticipatie?
We kunnen het niet alleen. Zonder de hulp van ouders kunnen we alle bovengenoemde activiteiten niet mogelijk maken, we vragen dan ook uw hulp hierbij. Samen kunnen we zorgen voor mooie activiteiten en herinneringen voor uw kind.
Lees verder

Waarom ouderbijdrage?
De activiteiten die wij organiseren worden niet vergoed door overheidsgeld. Om alle leuke activiteiten voor kinderen op de Nutsschool toch mogelijk te maken vragen we jaarlijks een vrijwillige bijdrage. Het bedrag voor de ouderbijdrage is dit jaar 35 euro per kind. Ook voor het schoolreisje moeten we gebruik maken van deze vrijwillige ouderbijdrage!
Lees verder

Contact opnemen met de Ouderraad kan via onderstaande formulier, maar natuurlijk kun je ook een Ouderraad lid persoonlijk aanspreken.

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht

Leden van de ouderraad

 • Katrien Jozephs
  Katrien Jozephs
 • Jhon Miesen
  Jhon Miesen
 • Ruben Wiggers
  Ruben Wiggers
 • Anouk Bogaert
  Anouk Bogaert
 • Anouk van Ingen
  Anouk van Ingen
 • Lian Kösters
  Lian Kösters
 • Rob van Ass
  Rob van Ass
 • Pauline Kloeze
  Pauline Kloeze
 • Boukje Janssen
  Boukje Janssen
 • Alexander Kunnen
  Alexander Kunnen

Laatste berichten van de ouderraad

Het verkleedhuis is geopend.

Wat zat er in het grote pak. Eindelijk weten we het een prachtig verkleedhuis. Mogelijk gemaakt door de ouderraad en donaties door ouders en bedrijven....

Samen, 1 afstand van de avondvierdaagse lopen.

Een aantal ouders met hun kinderen en een leerkracht, hebben op vrijdag 25 mei een afstand (5 km) van de avondvierdaagse gelopen. Hieronder een fotoverslag.
Katrien Jozephs

Ik ben Katrien Jozephs, moeder van Driek en Wies. Sinds 2018 ben ik lid van de ouderraad omdat ik het leuk en belangrijk vind dat er voor de leerlingen van de Nutsschool mooie dingen worden georganiseerd. 

Ik werk bij Trajekt als jeugdopbouwwerker en opvoedondersteuner in diverse wijken in Maastricht. 

Heb je leuke ideeën, wil je meehelpen? Laat het weten!

Jhon Miesen

Ik ben Jhon Miesen vader van Yore en Carney die beide op de Nutsschool zitten en ze hebben nog een broertje Macèal. Verder ben ik verzorgende voor Nienke.

En ben actief in de politiek in Maastricht, voor de SP.

Waarom ik mij bij de ouderraad gevoegd heb is dat ik graag betrokken ben bij de school en ook voor meer te kunnen beteken dan vader van.

Ruben Wiggers

Mijn naam is Ruben Wiggers, ik woon in Scharn samen met Natasja en onze twee zoons: Noah en Luca. In het dagelijks leven houd ik me bezig met het testen van software. In m’n vrije tijd ben ik graag buiten met de jongens, help bij Scouting en mag graag met een goed glas Whisky op de bank ploffen voor Netflix. Sinds 2018 zit ik bij de ouderscommissie van de Nutsschool en help bij het organiseren van de activiteiten. Het is een gezellige club en hulp of extra handjes zijn altijd welkom!

Anouk Bogaert

Ik ben Anouk, lid van de ouderraad sinds 2018. Samen met mijn man Jos onze dochters Lauren en Roos woon ik aan de andere kant van de Groene  Loper. Ik hou van koken, lezen en sporten. Mijn favoriete ouderraadactiviteiten zijn het Zomerfeest en de ouderdisco 😉.

Anouk van Ingen

Mijn naam is Anouk van Ingen, ik ben in het dagelijks leven HR Business Partner en ik woon samen met mijn vriend Ralf en onze dochters Sarah (2012) en Mette (2014) in Heer. Voordat onze beide kinderen op de Nutsschool zaten, was ik lid van de Ouderraad bij het KDV. Me aanmelden bij de Ouderraad Nutsschool was dan ook een logische vervolgstap. Ik vind het enorm leuk en gezellig om samen met de andere ouders en docenten mee te denken, mee te organiseren, mee te helpen bij allerlei zaken die spelen op ‘onze’ school en ik hoop op deze manier als lid van de Ouderraad een mooie bijdrage te mogen leveren aan de schooltijd van onze dochters en hun vriendjes en vriendinnetjes.

Lian Kösters

Ik ben Lian Kösters, geboren in 1983 te Sittard en na wat omzwervingen in 2010 neergestreken in Maastricht. Hier woon ik samen met Johan en onze zoon Thijs (geboren in 2013). In het dagelijks leven ben ik onderzoeker bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) waar ik me bezig hou met onderzoek naar de arbeidsmarkt. In mijn vrije tijd loop ik hard, doe ik aan hot yoga en ben ik met grote regelmaat te vinden op het voetbalveld. Voetballen doe ik al sinds mijn 16e heel actief, maar nu ook passief als supporter van Thijs.

In 2017 hebben we heel bewust voor de Nutsschool gekozen als school voor Thijs. De sfeer op de Nutsschool voelde meteen goed. Ik ben toen ook bij de ouderraad gegaan. Via de ouderraad krijg je als ouder de mogelijkheid om de school te helpen om verschillende activiteiten voor de kinderen te organiseren. Schoolreisjes, Sinterklaas, Carnaval, de Nutsdisco, een schoolfeest, allemaal activiteiten die de beleving op school compleet maken en kinderen (en ouders) altijd zullen bijblijven. De ouderraad is een super leuke manier om jezelf nuttig te maken en net even wat meer mee te krijgen van deze leuke basisschooltijd van je kind!

Rob van Ass

Ik ben Rob van Ass, vader van Benthe. Op school veelal aanspreekbaar op maandagochtend, donderdag en vrijdag. Ik ben sinds september 2013 lid van de ouderraad en tevens penningmeester. 

In het dagelijks leven ben ik, iRechercheur. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan zijn dochter, verre reizen, tweaken, online-trainingen, motoren en de sportschool.

Pauline Kloeze

Ik ben Pauline Kloeze. Samen met Eelko ben ik de ouder van Elise, Olivia en Xavier. Samen met de andere ouders in de OR, hulpouders en leerkrachten zorgen wij ervoor dat er leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. Zoals de Sinterklaas, NUTSdisco en het schoolreisje. En ieder jaar organiseren wij in het voorjaar een schoolfeest met een speciaal thema; zoals Wereldmiddag, Jungle en Circus.

Mocht je ook willen helpen of leuke ideeën hebben voor activiteiten, dan hoor ik (of een van de anderen) het graag!!

Tot ziens op school en bij één van de activiteiten.

!

Boukje Janssen

Ik ben Boukje. Ik woon samen met Stef en onze twee dochters, Elin en Tinde. Ik vind het leuk om te helpen met het organiseren van de plezierige en leuke dingen die er op school plaatsvinden. Daarom ben ik sinds november 2014 lid van de ouderraad. Naast een baan als Statistisch onderzoeker bij Centraal Bureau voor de Statistiek is het werken met en voor kinderen een erg welkome afwisseling. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, piano te spelen, te tuinieren en tijd met mijn gezin door te brengen.

Alexander Kunnen

Ik ben Alexander Kunnen, vader van een tweeling, Gabriël en Lotus en getrouwd met Anoeska. Daarnaast werk ik als architect en geef ik les op de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.

Ik ben bij de ouderraad gegaan om iets voor de school en de kinderen te kunnen betekenen. Daarnaast is het mooi meegenomen dat ik een beter beeld krijg van wat er op school speelt.