Het nieuwe schooljaar is begonnen dus het is weer tijd om de schoolbijdragen (TSO en VOB) te voldoen! Zoals eerder aangekondigd maken we het vanaf dit schooljaar makkelijker er kan er één bedrag (65 euro) per kind worden overgemaakt. U kunt via Ideal de betaling veilig en snel doen. Het is heel simpel!

We verzoeken u om het bedrag voor 1 oktober 2019 over te maken. Mocht u het bedrag inmiddels al hebben over gemaakt (eventueel TSO en VOB afzonderlijk) dan hoeft u niets meer te doen.

Waarvoor worden de schoolbijdragen gebruikt?

Jaarlijks wordt aan ouders gevraagd om een overblijfvergoeding (TSO bijdrage, 30 euro per kind) en een vrijwillige bijdrage voor de ouderraad (VOB, 35 euro per kind) te betalen. De TSO bedraagt 18 cent per keer overblijven en maakt onder andere het onderhouden van onze natuurtuin en modderkeuken mogelijk. De VOB wordt gebruikt voor het organiseren van schoolfeesten als het onlangs gevierde Circusfeest! Daarnaast ook voor de schoolreis en andere feesten op school zoals Sinterklaas, Kerst en Carnaval. In de afgelopen jaren moesten deze twee bedragen afzonderlijk naar verschillende rekeningen worden overgemaakt.

Let er wel even op dat je een eventueel geagendeerde betaalopdracht stopzet!